Geplaatst op Geef een reactie

Ik kocht uiteindelijk de Gucci Bag of My Dreams-replica

Een Gucci-matelassé-tas zit maandenlang behoorlijk op mijn verlanglijstje. Het kostte me de hele tijd om de oorzaak te trekken, maar ik heb vervolgens de goedkoop gucci buidel Marmont Small Matelassé-schoudertas gekocht. Mijn man en ik waren een paar weken geleden in een reismaatje in New York geweest, terwijl de drang om te winkelen voor de Gucci-tas me uit het linkergedeelte raakte. Ik heb NYC niet bezocht met het doel vier figuren op een tas kwijt te raken, maar ik ben niet iets, zo niet impulsief. iets in de straten van grote appel zorgt ervoor dat ik mijn meest stijlvolle bestaan ​​moet leiden, en op de tweede dag van onze reis besloot ik dat de tas de mijne moest zijn. Mijn zeer kundige echtgenoot maakte zijn weg naar een Ierse bar voor een pint Guinness, zelfs toen ik op weg ging naar SoHo, ook wel het koopmekka van NYC genoemd.

Toen ik eenmaal besloot om mezelf te behandelen, wist ik dat ik de SoHo goedkoop gucci portemonnee wilde bezoeken. Ik heb foto’s van de winkel op Wooster road bewonderd sinds het vorig jaar werd geopend, dus het was 7c5d89b5be9179482b8568d00a9357b2 dat ik naar dat gebied zou gaan om mijn aankoop te doen. Bij het betreden van de voordeur, werd ik meteen getroffen door de opening, probeerde in beweging te komen en mezelf meteen thuis te voelen. Binnenin is het niet mogelijk om het buitengewoon sierlijke en innovatieve decor te negeren en met bijna 10.000 vierkante meter is de boetiek een enorm verbluffende en veelvoudigere ruimte. Mijn oog viel op een miljoen opvallende instructies, waarbij elke vierkante voet van de winkel de sublieme esthetiek van Gucci uitstraalde. Ik voelde meteen een connectie met de sfeer van de boetiek vanaf het moment dat ik de constructie begon, en ik twijfelde er niet aan dat dit het gebied zou zijn waar ik mijn allereerste Gucci-tas kocht. door zijn enorme interieur kon het lichaam van de arbeiders niet vriendelijker zijn geweest en ik werd onmiddellijk begroet met een opgewekte glimlach. Ik geniet meestal van het feit dat buddies voor inkomen de stabiliteit bereiken als ze nuttig zijn maar nu niet aanmatigend, en de goedkoop gucci cosmetische zaak van arbeiders heeft precies dat gedaan. Ze lieten me rustig rondkijken, maar waren geweldig attent en nuttig zodra ik klaar was om te streven naar bagage.

ik stond voor een uitdaging en na een paar seconden bladeren, verspilde ik geen tijd om te vragen naar de Gucci kleine schoudertas waar ik voor was gekomen. Ik vroeg ook om de Soho Disco-tas te laten zien voor de juiste maat, vanwege het feit dat die tas eens zo lang op mijn verlanglijstje stond. Ik keek naar de schoudertas in de mini en kleine maten, geprijsd op $ 980 voor de mini en $ 1.290 voor de kleine, in een selectie van kleuren. De Soho Disco-tas was geprijsd op $ 1, honderdnegentig en ik kon elk van de drie kleuren zien waarin hij beschikbaar is: rood, zwart en roze beige (een tannish-kleur). Op een gegeven moment had ik meerdere bagagestukken aan de glazen toonbank, gretig onderzoekend naar de stiksels en binnenshuis van iedereen (ze waren allemaal smetteloos en onberispelijk naaiwerk en van hoge kwaliteit geweest, door de manier te gebruiken!). zelfs toen de vergoedingsfactor van de mini-schoudertas extreem verleidelijk werd op $ 980, wist ik dat die lengte misschien te klein voor me was, dus ik elimineerde het van mijn mededingerlijst. Ik was altijd blij dat ik de individuele Soho Disco kon proberen, maar wist uiteindelijk in mijn hart dat het nu niet de tas was die thuis bij mij kwam, dus ik krabde het van mijn lijst.

een selectie van kleuren. De Soho Disco-tas was geprijsd op $ 1, honderdnegentig en ik kon elk van de drie kleuren zien waarin hij beschikbaar is: rood, zwart en roze beige (een tannish-kleur). Op een gegeven moment had ik meerdere bagagestukken aan de glazen toonbank, gretig onderzoekend naar de stiksels en binnenshuis van iedereen (ze waren allemaal smetteloos en onberispelijk naaiwerk en van hoge kwaliteit geweest, door de manier te gebruiken!). zelfs toen de vergoedingsfactor van de mini-schoudertas extreem verleidelijk werd op $ 980, wist ik dat die lengte misschien te klein voor me was, dus ik elimineerde het van mijn mededingerlijst. Ik was altijd blij dat ik de individuele Soho Disco kon proberen, maar wist uiteindelijk in mijn hart dat het nu niet de tas was die thuis bij mij kwam, dus ik krabde het van mijn lijst.

Zodra ik positief was, bracht ik misschien de kleine schoudertas mee, ook wel de cameratas genoemd op een paar winkelsites. Ik moest een schaduw kiezen (geen gemakkelijke prestatie). Zwart leek de schijnbare en klassieke voorkeur, en zo dicht als ik hier kwam om het te kopen, voelde het uiteindelijk niet goed voor mijn stijl. Ik koesterde het wit eigenlijk, maar wist dat ik misschien te bang zou zijn om het ooit uit het veld te halen uit angst voor een denim-schakelaar, dus besloot ik op “stoffig roze”. niet mooi karmozijnrood, maar geen echt naakt, de schaduw van deze tas is heel bijzonder (en best lastig om vast te leggen op de camera). Het past de kleur aan die afhankelijk is van de verlichting, wat ik heel goed vind omdat hij erg flexibel is. Ik ben ook dol op hoe veel deze tas aankan, en ben heel blij nadat ik hem thuis heb geladen. Het bevat een ton voor een kleiner formaat tas, en past misschien in een portemonnee van volledige grootte, een paar grote tinten, een paar lipglosses, een make-up compact, sleutels, een tas-haakje, een kleine geur, en nu heb ruimte over!

als ik eenmaal bedacht had welke tas bij mij thuis zou komen, werd de ontspanning gemakkelijk! ik kreeg een sprankelend water aangeboden terwijl mijn verkoopmedewerker mijn tas in een goedkoop gucci dames -container stopte en mijn rekening opbelde. Ik moest blijven rondkijken op hetzelfde moment dat ik wachtte tot mijn tas was ingepakt, en had het gevaar om met een andere verkoopmedewerker te praten ongeveer welke tas ik had geselecteerd (we waren het er allemaal over eens dat de stoffige roos een briljante nude-kleuring werd) . Zodra ik klaar was met betalen, bood mijn verkooppartner aan mij een excursie van de ruimte te geven, waarbij ze me de boekwinkel aan de binnenkant van de winkel liet zien en me de geschiedenis van de winkel gaf